onsdag 18. desember 2013

Innvielse av bål plassen med grilling av pølser i desember.

Når vi griller pølser på bål plassen hjemme i hagen bruker vi grill kull i bålet så vi får god varme å ikke så høye flammer. Det er raskt å fyre opp et lite bål og legge grill kull rundt. Et stort bål tar lang tid å fyre opp og man må vente med å grille til det er brent ned til det er passe varmt å grille på. Barna blir gjerne litt utålmodige om de må vente for lenge, fra bålet er tent til de kan starte å grille pølsene på grill pinnene.

  

Den nye bål plassen fungerer perfekt til grilling av pølser. Benkene er passe høye og med fin avstand til bålet. For å holde varmen i baken la vi ut et liggeunderlag. Barna klagde litt på at det trakk kaldt bak så vi må kanskje prøve å lage plassen lunere når vi får snø å bygge med.
Ute middagen er servert og selvfølgelig serveres det julebrus.
Deilig å avslappende å se flammene i bålet etter en deilig ute middag med barna.
Bålet brenner fint, utelyset er skrudd av og lukketiden på kamera satt til 6 sekunder. Resultatet skaper en fin stemning.

Når snøen kommer tilbake vil det bli litt lysere og triveligere ute.Da kan vi også ake ned bakken her i hagen.


2 kommentarer:

  1. Kan tro du gir de minner for livet med slike ting. Bra du viser folk hvor enkel friluftslivet kan være. For dette og er friluftsliv. Trenger ikke inn på vidda for å kalle det det.... Keep it up Øyvind fra Minituren. Følger med.

    SvarSlett
  2. Takk. Barna elsker Minituren ut i hagen for å grille. Godt vi har varme klær så vi kan være ute hele vinteren.

    SvarSlett