torsdag 24. oktober 2013

Buff og hodebånd i mikrofiber er praktiske plagg å ha med på tur.

Noe av det beste å ha mes seg på tur er en Buff. Det er et allsidig plagg som kan brukes som lue, hals og balaklava. Buff og andre type hodebånd finnes i et utall varianter og utforming. Felles for alle er sylinder eller tube formen på stoffet. Buff er laget av et tynt mikrofibermateriale som utvider seg i kald temperatur, og blir dermed kraftig vannavstøtende og isolerende. Buff er fint å kombinere med andre hodeplagg. Vi bruker det gjerne under lue eller hjelmen for å holde ørene varme.
Et lite utvalg av Buffer og hodebånd
Ved varme temperaturer lar stoffet varm, fuktig luft sive ut og svette transporteres bort fra huden.  Buffen beskytter også bra mot sand og støv. Vi testet ut Buff på ørken safari i Egypt hvor den fungerte perfekt.
Buff er perfekt hodeplagg når du skal ut å ri på Dromedar i ørken.
Buff er laget i et tynt materiale uten sømmer, så du unngår ubehagelige trykkpunkter. Dette er spesielt viktig når vi bruker den under alpin, sykkel eller bandy hjelmen.
Hodebånd med klubb logo og reklame.
Polartech Buff og hodebånd med fleece for vinterbruk
Buff kan brukes på utallige måter, og er utrolig allsidig. Du kan bruke buff som lue, hals, balaklava, finlandshette, pannebånd, svettebånd, hårbånd og mye mer.

Hals og lue
Buff kan vaskes for hånd eller i maskin på alle temperaturer, den vil ikke strekke seg, krympe eller miste farge. Enkelte billige varianter av hodebånd kan missfarges etter mange vask. Når det kommer til tørking trenger den bare å henge på tørkesnora og den vil tørke i løpet av en halvtime.
Se filmen om hvordan du kan brette Buff og hodebånd.


Du kan jo prøve selv og se hvor mange måter du kan bruke den på :-)
Send inn ditt beste tips for bruk av Buff.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar